En ny sorts vardag

Livet börjar återgå till normala gängor, om än i makligare fart och med långt fler toalettbesök än tidigare. Så som jag har det nu, så kan jag gärna ha det länge. Det är fortfarande varmt och skönt ute, det är enkelt att kontakta vänner och umgås en stund vid köksbordet.  Nu kan jag det här och jag har hajat vinken. Ja, jag vet att jag är dödlig. Nu vill jag lägga det här åt sidan och ta itu med annat. Jag lärde mig läxan. Nu vill jag lära mig nåt annat.

Men shit, det går inte.

Med vämjelse ser jag fram emot en oändlig räcka smärtsamma kontroller, operationer med påföljande ilskna blåsa i veckor och feberframkallande behandlingar. Det här kommer att vara en del av min nya vardag. I bästa fall.

I anslutning till varje kontroll kommer jag att vara nervös över besked om djävulskapet återkommit i eller intill blåsan. Och bli lättad när så inte är fallet.

Det är väl det här som läkaren KÅ menade då hon sa att jag har att möta en tuff höst, ett tufft år, flera tuffa år.
Hela tiden med vetskap om att läget drastiskt kan försämras. Stön.

Men just nu skiner solen och löven prasslar i vinden. Jag har lunchat hos vännerna V&K vid havet och småsnackat lite med B&CE innan jag cyklade hem.  Det är en härlig dag. Så kan en dag också se ut i min nya sorts vardag. Bättre än så här kommer jag kanske inte att ha det på mycket länge.

Kommentarer
Postat av: Kramforsulla

Hej igen!
Åter från G har jag läst din blogg. Du verkar skärpt bruden. Fast jag vill väl tillägga att du inte behöver sätta någon nivå på hur bra du kommer att ha det. Ibland är det det lilla och obetydliga som ger stor lycka. Kramar

2007-08-26 @ 20:58:46
Postat av: Amnon Lee Israeli

Hej igen:
visst går det att göra detta lägg allt åt sidan och LEV.LEV.LEV. dina duster med fan och hans moster kommer du ha senare i livet. njut av det du har NU det går att göra ,
trust me i'v been there
kram

2007-08-27 @ 01:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0