Sikte

Nu har dotter T och mågämne J gett sig iväg och jag är åter ensam i huset. Det är vardag och jag går på en bra kurs. Innan J åkte satt han här och filosoferade i vardagsrummet.

- Det skulle vara trevligt att fira jul här.

Det gjorde att jag satt och räknade på fingrarna över mina behandlignar framöver. Jodå, om Retur-B operationen sker om en månad och ger positiva resultat efter två veckor påbörjar BCG medac behandling 6 veckor, därefter ny Retur B med två veckors väntan på resultat. Om resultatet även då är positivt kommer 3 veckors BCG medac behandling och sen ska jag kanske vara någorlunda färdigbehandlad. Jag räknade på fingrarna att då börjar vi närma oss jul. Om allt går vägen hela vägen. Men det kan ju mycket väl bli bakslag och blåsan ryker nånstans där i november, och då är jag nog inte ens hemma till jul. Så satt jag och grubblade. Då sa J:

- Jag vill inte förringa det du har, men jag menar att det är viktigt att ha sikte på att det här kommmer att gå bra. Siktet må vara att du är frisk och färdigbehandlad till jul. Och jag vill gärna vara här då och delta i eran öppna-alla-julklappar-väldigt-långsamt-tradition och läsa alla rimmen noga.

Javisst. Siktet är att jag är friskförklarad till jul. Jag ser också fram emot att läsa alla rimmen noga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0