DBT

Det funkade.

Jag fick tips från Biet om att programmera mina drömmar. Se kommentarerna till gårdagens blogg Nattliga resor. Jag associerade till KBT, kognitiv beteende terapi, och döpte företeelsen till DBT, dröm beteende terapi.

När jag lade mig igår kväll tänkte jag på min hemresa som kommer att gå bra. Jag kommer hem, det är lugnt.

Nu en natt senare konstaterar jag att natten varit drömlugn. Jag var inte uppstressad då jag vaknade de gånger jag promenerade till toa och inte heller när jag vaknade för gott vid 6. Men blev det då jag tänkte på vad som ska ske idag och vad jag ska komma ihåg att göra. Inga märkvärdigheter alls, men det jagade mig. Jag är tydligen lättstressad, trots att jag tar det piano i jobbet.

Däremot är jag yr nu på morgonen. Trillade faktiskt omkull när jag reste mig och förlorade balansen. Lite illamående också. Det gillar jag inte. Känner mig inte riktigt frisk. Men heller inte riktigt sjuk.

Börjar se fram emot att den här behandlingsperioden går mot sitt slut. En vecka kvar...

Åter igen har jag dessa tankar... sen så, när bara sen har inträffat, då blir allt bättre. I just det här fallet tror jag på det. Jag tror verkligen på att sen, om någon vecka, när behandlingen är avslutad för den här gången och blåsan fått hämta sig lite, då kommer nog hela jag att må bättre.

Kommentarer
Postat av: iprincipfrisk

Jag gillar verkligen DBT. Som jämförelse kan jag nämna att jag har stor glädje av min egen tanke: "Tänk att få ligga och bara gotta mig, det gör inget att jag inte kan somna, för jag vilar ju ändå." Idag har jag också kryddat livet med skogspromenad. Jag tog ris till att täcka rosbuskarna med. Så otroligt vackert ute nu när det blivit vitt. Skitsnyggt helt enkelt.

2007-11-10 @ 12:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0