Semester

Fredag jobbade jag ute lite grann. Kände mig inte så ringrostig som jag trodde jag skulle göra. Vi hade ett av våra prova-på-seminarier för en liten naggande god grupp och det gick så bra. Där fanns den där eftertänksamma kvalitén mot slutet, ungefär som gruppen kollektivt sa: hm, det här var intressant, det här ska jag tugga på ett tag. Efteråt planerade min kollega G och jag ett antal seminarier som går av stapeln kommande vecka och det gick också fort och lätt.

 

Jag åkte hem nöjd. Blåsan var lugnare och det var jag med.

 

Hemma ställde jag till med en smärre fest för mig själv. En god middag, två glas vitt vin och god efterrätt. Jag lät mig underhållas av idolerna på TV. Noterade att jag tog semester från alla svåra grubblerier och lät en lugn glädje invadera sinnet . Det var verkligen välgörande. Jag satt där som en helt vanlig Svensson en fredag kväll och tittade på TV.

 

Tröttheten kom dock och jag trampade runt för att hålla mig vaken till resultatet av Idol-omröstningen. Jag såg ut att lyckas. 5 minuter före beskedet skulle komma satt jag nedbäddad i min säng redo och förväntansfull. Sen minns jag inge mer. Vaknade före midnatt för första nattpromenaden.

 

Nu på morgonen har jag kollat på nätet så jag vet att Daniel, en av årets favoriter, blev utröstad. Han var även en av mina idoler, dock inte den främsta. Jag är Amanda trogen. Tiddelipom.


Kommentarer
Postat av: Ulf

Jag har ingen aning om Idol men en som verkar ha det är Vargakvinnan
Ha det bra,
Kram

2007-11-24 @ 11:59:51
URL: http://vildhunden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0