Pu & oj

Det blev ingen instillation idag. Det blir inte nåt på hela veckan. Jag hade alldeles för ful urin och höga värden, en 4.a. Verkar som om den antibiotika jag äter (Selexid) inte funkar. Det lugnar mig. Jag har hellre urinvägsinfektion än en cancer som löper amok. Himla skönt att få den förklaringen på det jag känner av i mitt underliv.

 

Jag var rejält nervös inför instillationen den här gången. Jag kände mig inte redo. Tänkte det-här-kommer-jag-inte-att-klara-tankar, som jag, utan att lyckas särskilt bra, försökte mota bort från hjärnan. Jag har undrat hur i fridens dagar jag skulle kunna behålla den där soppan i 2 timmar. Jag som springer på toa stup i kvarten. Och då menar jag verkligen det. Kan jag hålla mig 3/4 till 1 timme, så är det bra. Dygnet runt.

 

Nu ska jag få annan antibiotika och kroppen ska få hämta sig. Jag är verkligen lättad.

 

Pu.

 

Men då var det då det där med orsaken till att jag behandlas. Underhållsbehandlingen ges ju för att förebygga och ge sig på eventuell cancer under den tid som risken för recidiv är som störst. Så i princip är det inte alls bra att avbryta behandlingen. Om det har jag bara en sak att säga.

 

Oj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0