Nöjd

Nu är jag smått nöjd med mig själv.

Hypokondrin är hållen på mattan. Jag har hittat stället där jag lägger in länkar som jag finner intressanta. Ack så många gånger jag letat efter den funktionen. De syns i högerspalten längst ner. Jag har lyckats pytsa tillbaka all musik till iPoden som försvann spårlöst häromdagen. Flera misslyckade försäk är gjorda, men nu gick det. Jag har också lärt mig att göra länkad text, som i exemplet här nedan. Yes.

Jag har spanat in Weightless av Erika Janunger. Erika är en kompis till min dotter T. Erika gick ut Konstfack i vår som inredningsarkitekt och formgivare. Hennes examensjobb kan du titta på genom att klicka på den understreckade titeln. Då kommer du till en 6:40 min lång dans-arkitektur-musik-film på YouTube. För detta examensarbete fick Erika ett ärofyllt stipendium från Konstafack. Erika har även skrivit musiken och sjunger själv tillsammans med några medmusikanter.

Två dansare medverkar i filmen. Den ena är min dotter T. Hon syns ca 2 minuter in i filmen i olivgrön klänning.

Kolla.

Är det nåt jag är stolt över, så är det att ha gjort så behändiga barn. En dansande linslus till exempel. Det ni. Jag är så nöjd.

Kommentarer
Postat av: FG

Jag kollade på Weightless, imponerad, förstår att du är stolt.

2008-01-14 @ 20:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0