Rehabiliteringen fortsätter

Nu har jag det himla gott. Umgås med son och sonahustru hela dagarna. Svärsonämnet är också här. Han jobbar på dagarna och umgås med oss från middagstid. Vi lagar och äter gott, pratar om stort och smått, fixar tekniska apparater, lyssnar på sommarprogram  och spelar spel. En favorit är värsta språket, som jag inte lyckats få tag på i handeln trots idoga försök. Ett himla trevligt spel. Har du ett till övers, så köper jag det gärna av dig.

 

Allt eftersom dagarna gått har jag utökat mitt revir. Första dagen sofflocket, därefter dammsugning av övervåningen dag 2, besök på affären tvärs över gatan dag 3 inför anstormningen av besökare och igår en promenad på stan i mycket maklig takt. I dag ska vi utflykta till barnens farmor strax norr om den nordlligaste staden i vårt län.

 

Rehabiliteringen går jättefint och jag tar mina doser smärtstillande kontinuerligt. Blåsan är dock inte alldeles symtomfri och föredrar sofflocket. Ibland får jag fantasier om att det är nåt löst slirv som liksom ligger lite ivägen när jag ska kissa. Blåsan gillar nattsömn allra bäst. Då blir den som en "ny männska".

I morgon ska jag ringa friskhuset för att höra om det kommit nåt provsvar. Det vore toppen om jag kunde ha svaret medan jag har de mina omkring mig. Men det räknar jag inte med, bara hoppas på.


Kommentarer
Postat av: vännen i västerås

hoppas att du får svar snart, inte så kul att vänta på.

2008-07-23 @ 07:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0