Västervik Söderköping Linköping

Nu är jag åter i civilisationen och har vistats en natt i min son MLs hem. Jag h ar lämnat både havsörn och fiskgjuse bakom mig och mina goda vänner väntar på ny anstormning av gäster. Den här gånge är det barn med respektive och ett barnbarn.

 

Igår åkte jag norröver och pausade i Västervik, som nu klätt sig för visfestival och inte alls var sig likt. Maknadsstånden i Figeholm tycktes ha flyttat till Västervik och förökat sig. Jag unnade mig en fin lunch med ankbröst och chevresmör på en finare liten restaurang vid namn Sjörövaren, eller nåt i den stilen.

Jag höll inte på att ta mig från stan, irrade flera vändor på olika huvudleder innan jag frågade mig fram och hade åkt totalt fel. Det är verkligen inte bra skyltat.

 

Vid 16-tiden kom jag till Söderköping där min som ML jobbar i en butik för livare. Jag blev guidad runt i de olika verkstäderna och i butiken inhyst i en gammal träkyrka centralt i staden. Sen tog vi en promenad längs kanalen och en liten runda tillbaka. Med mig hände tyvärr en obehaglig och förnedrande olycka som jag vill skriva till min läkare om innan jag berättar om den här. Men solen gassade och högsommaren är ett faktum.

 

Vi bilade vidare till Linköping och gick på restaurang tillsammans med flickvännen IG. Nu har jag installerat mig för några dagars vistelse här. Min semesterrunda har böjt av och nu bär det långsamt av hemåt.


Kommentarer
Postat av: vännen i västerås

Välkommen till "civilisationen" Vi hörs ang ditt besök.

2008-07-11 @ 15:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0