Gas och broms samtidigt

Glädjen och tillfrisknandet jag kände sist är historia. Jag har haft det lite besvärligt sedan onsdag och nu är det fredag. Jag har åter taggtråd i blåsan och ett karaktäristiskt nyp. Detta har jag avhandlat med min läkare idag och nu är behandlingsplanen både gas och broms. Från och med nu äter jag tuberkulosmedicin och rejält med smärtstillande. På tisdag kör vi på med ny instillation. Tuberkulosmedicinen skall dämpa reaktionen på BCG-instillationen som i sin tur skall sätta fart på mitt immunförsvar. Hej och hå.

 

Bakom mig har jag tre goda konsultdagar. Nu förnimmer vi en ny sorts rörelse som jag misstänker är starten på en stillsam lavin vad gäller intresse för vår modell och metod. Bakom mig har jag också en färsk upplevelse av att ha kissat på mig två gånger inom loppet av en timme. Har inte några fler ombyteskläder, så nu sitter jag i dotterns träningsbyxor. Hann inte hem från tunnelbanan respektive hann inte hem från ICA-affären. Jag vill mest bara grina för det känns så förnedrande, men jag gitter inte. Är för trött för det och tänker lägga mig att vila i stället. Snart kommer dottern och mågämnet och dom får göra middag av de ingredienser jag handlat och vi ska dricka vin därtill. Det ska bli himla trevligt.

 

Va konstigt det är att vara framgångsrik organisationskonsult och samtidigt veta att jag har både cancer och tuberkulos och att nesligt kissa på sig. Va konstigt det är att vara så sjuk och att ändå fungera såpass. Va konstigt det känns att båda dämpa och påskynda BCG-behandlingen. Va konstigt att både gasa och bromsa. Snart ryker det väl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0