Ja, det finns änglar

Nu är jag i trafik igen. Det betyder att jag är borta från hemmets lugna vrå och jobbar med en stor grupp tillsammans med två kollegor i två dagar.

 

Redan igår kände jag av taggtråden igen. Idag har dess hullingar vuxit på sig och mot slutet av arbetsdagen hade jag direkt svårt med koncentrationen. Det gjorde förbannat ont och jag sprang (springer) som en tätting på toaletten. Vad göra på en kursgård? Riskerar jag att blåsan blir så där riktigt oregerlig om jag inte gör nåt? Finns det nåt att göra? Och vad kan jag göra så här på kvällen, utan bil, på en kursgård.

 

Jag valde motvilligt att sms-a till min läkare. Hon svarade. Jag ska sättas på en ny antibiotikakur och den ska jag ha fram till titt-i-blåsan-operationen. Hon mailar recept till mig. Och inte nog med det. Hon ordnade så att en sköterska på avdelning 14 A kom förbi mig på kursgården där jag befinner mig och lämnade 4 tabletter så jag redan ikväll kan påbörja kuren. Är det inte helt sanslöst serviceinriktat och bussigt. Jag beklädde dem med änglavingar båda två. Nog finns det änglar alltid.


Kommentarer
Postat av: iprincipfriskisk

Härligt med änglar! Exemplet är så bra, så det borde sändas i TV, men då kanske det blir alltför uppenbart att det finns änglar. Må så gott det går hälsningar

2008-03-18 @ 16:49:58
Postat av: din syster i själen

Det är inte mer än rätt. Du har änglat mycket själv.Tänker på dig.

2008-03-18 @ 19:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0