Nya tag

Ännu en natt hemma och nu känns det annorlunda. Äntligen har kroppen tagit ett tillfriskningsskutt alldeles själv utan medikamenter och friskhus. Bara två nattliga promenader och jag har sovit hela 4 timmar i ett sträck i natt. Är på resande fot igen. I morse såg jag att det saknades toalett på bussen. Jag blev inte panikslagen för det, trots att det var klallt och blåsigt där vi stod och väntade.


Jag har tuggat i mig att jag kanske har en släng av tuberkulos eller BCG-it och det känns inte så tungt längre. Det får ge sig med den saken med. Jag klarar av tanken på att jag har cancer som kan innebära att jag dör inom något år och jag har tuggat i mig att jag kan ha tuberkulos som en biverkan av behandling. Det jag inte kan förlika mig med är tanken på att ha svåra smärtor. I det fallet är jag en ynkrygg. Jag blir nedstämd av tanken på att ha det så som jag hade det i förra veckan.

 

Men nu är smärtan långt borta och jag tar nya tag. Sitter på tåget söderöver igen. Skall genomföra ytterligare två dagars konsultutbildning och ett mera marknadsförande seminarium onsdag till fredag i Kungliga Huvudstaden. Och nu är jag så pass kry att det känns mest bara roligt.

 

Himlen är klarblå och det är en sån där vacker vårvinterdag. I morse när jag lämnade mitt hem var träden vitsprayade och himlen blekblå. Det var oändligt vackert. Nu har solen tinat fram en brungrå färg på stammarna och grenarna. Det är också vackert. Det är helt enkelt en ny vacker dag. Jag tar nya gladare tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0