Tanten och möjligheterna med nätet

Strax innan jag lämnade  drottningstaden fick jag tips om Susan Boyle. Vi satt tre personer och resonerade om den artikel vi tänker skriva tillsammans om organisationsutveckling. Sedan jag var på seminariet om nya digitala media har jag inte fått nån ro. Berättade om framtidens medieteknologi för mina vänner och vi kom att spåna både stort och smått. Och HS nämnde hur snabbt spridningen kan gå och gav Susan Boyle som exempel. Å så tittade vi på Youtube.

 

Jag är alldeles tagen av hennes hela väsen. Gråter varenda gång jag tittar på Youtube-snutten. Hon ger TANTEN ett symboliskt ansikte som berättar om fördold talang – tills nu. Hon förkroppsligar kvinnlig tantig kompetens. Den som inte synts bara för att ingen förväntat att den skall finnas där. Vilket den alltid gjort. Men nu är tiden mogen för att se kvalitén i tanten, ja till och med tanter. Ungefär så tänker jag om det hela. Susan Boyle har fått en hel världs fördomar att avslöja sig själva. På ett sätt som gör att vi älskar och unnar henne framgång. Jag hoppas vid Gud att hon inte dukar under av denna överväldigande framgång.

 

I alla fall bestämde vi att skriva vår artikel, trots att den ursprungliga utgivaren inte längre är aktuell. Vi ska använda oss av internet för spridningen och vi ska designa den därefter. Men först behöver vi skriva mer för att ha nåt att resonera i. I maj skall vi återträffas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0