Fan oxå

Jag som så ofta skrutit med mitt förträffliga immunförsvar och att jag praktiskt tagit aldrig blir förkyld. Det var flera år sen sist. Men nu kämpar jag sedan några dagar med en halsinfluensa som gör halsen trång, jag rosslar och känner mig kompakt i huvudet. Inte mycket att orda om i vanliga fall. Bara en simpel influensa.

 

Om det inte vore för att jag ska opereras i övermorgon. Jag är inte helt säker på att de vill ha mig i operationssalen hostandes och snorandes. Tänker på smittan i största allmänhet och på att hostan kan rubba instrumenten som de använder för att titta och knyppla i min blåsa.

 

Idag är det en röd dag, trettondan tror jag, och jag hoppas att kulmen nås idag och att immunförsvaret snabbt tar hand om vad det nu är som ska tas om hand så att jag ändå står där fit for fight i ottan den 8 januari. Lite tight är det, men hoppet finns där. Liksom irritationen över att tidplanen kanske rubbas. Hela januari är knökfull… och det är kanske inte så himla bra att dröja med den här undersökningen till nån gång in i februari. Fan oxå.


Kommentarer
Postat av: vännen i Västerås

Vilken otur, hoppas att du kryar på dig.

2009-01-06 @ 15:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0