Gräddfil

Det stormar runt Försäkringskassan. Folk får inte sina försäkringspengar i tid och får inte kontakt med sina handläggare. Skandal. Ansvariga sitter i nyheterna och försvarar sig.

Min egen erfarenhet är att jag får pengar i tid och att jag har en tillgänglig handläggare som personligen engagerat sig i mitt fall. Hon är saklig, pedagogiskt förklarade och stödjande. Hon tycker att jag skall överklaga ett eventuellt avslag på den ansökan jag gjort om Fortsatt sjukpenning.

Åker jag även här i gräddfil? Jag gör det redan i Landstingsvärlden, där jag känner mig positivt särbehandlad. Jag har ju sedan länge en enastående kontakt med mina läkare. De gör vad de kan för att tillgodose mina behov av kunskap, att få ta del av undersökningar och ha inflytande på behandlingar.

Jag tycker att vi samarbetar bra kring mig, både Försäkringskassan och Landstinget. Så kan det också se ut.

Kommentarer
Postat av: vildhunden

Jag tyckte också att jag hade en "gräddfil" med engagerad vårdpersonal. Inget problem med F-kassan överhuvudtaget. Kanske berodde det på den opererande överläkarens status? Jag har en teori om att hans sakkunskap vågade sig ingen förtroendeläkare på. Dessutom skrev han ett fullt begripligt läkarintyg. :)

Ha det gott och lycka till med FK!

2009-01-29 @ 19:13:51
URL: http:// vildhunden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0