Lyxproblem

Hemma igen efter flera lyckade möten i Göteborg. Framgångsvågen kan skönjas i horisonten. Jag är också hemma från den första av tre mastodontdagar som kollegan och jag genomför här i närområdet. De ligger här som på ett pärlband med någon dags vila mellan varven. Massor med folk i olika roller och grupper som ska komma till tals med varandra i parallella eller gemensamma processer. Rena ingenjörskonsten att planera. Och oj vad dagen igår kostade på. Jo, det gick förvånansvärt bra och jag var pigg efter åt. Alltså huvudet var piggt. Men inte kroppen. Den var alldeles stum och blåsan i uppror vid dagens slut. Mycket stå och gå mest hela dagen.

 

Jag är i stort behov av viktminskning och bättre kondition. Nu ska väl blåsan ha läkt så pass att jag kan återuppta simning och promenader som jag var så flitig med tiden före operationen.

 

Nu behöver jag också spika Göteborgsvistelser i almanackan framöver. Gör det också. Fast med vånda. För jag har en mullrande fråga – ska jag börja behandlas snart? När? Hur kommer det att påverka mig? 

 

Så här tänker jag. Det är möjligt, men inte säkert, att jag ska behandlas nu. I så fall blir det kanske 6 veckor efter operationen. Jag kommer säkert att bli påverkad. Troligen inte däckad. Framför allt behöver jag vara på hemmaplan för att få behandlingen. Alltså behöver jag planera för det här. Utan att veta att det blir så.

 

Samtidigt vill jag kunna följa upp konktakterna i Göteborg. 6 veckor efter operationen har jag både uppdrag och inbokade kontakter. Eventuellt är starten för den där kanske-behandlingen förhandlingsbar. Det vill jag tro. Tror att det är ok att starta efter 7 veckor. Det skulle passa mig bättre.

 

Summa sumarum. Jag börjar längta efter det där sköljbeskedet, som jag tror kommmer att vara finfinnt. Och så ser jag fram emot att höra hur min läkare tänker kring fortsattt behandling. Både vilken sorts behandling och när.

 

Den här ovissheten är en frustrerande del av mitt liv. Samtidigt är den ett tecken på att det går bra för mig. Så man skulle kunna säga att jag har lyxproblem. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0