Detta resande

Resandet i jobbet är över för den här säsongen  och jag kan tillåta mig att säga puh.

Nu senast åkte jag nattåg till drottningstaden i tisdags för att ha ett uppdrag på 3 (tre!!!) timmar. I och för sig var vi med på deras egna möte några timmar först och på mingel och god middag efteråt, så dagen gick. Men vår verkliga konsultinsats varade bara tre timmar. Det är egentligen fantastiskt vad mycket som blev gjort på den korta tiden. Sen bar det hem igen på torsdagen. Hela dagen gick åt till det. Jag ömsom sov och ömsom filade på en offert blandat med korsordslösande.

Min kropp undrar om inte detta är i slitigaste laget och om det är värt det. Himmel vad jag reser mycket. Ni skulle bara veta hur oglamoröst mitt jobb är. Träffar ofta folk som mår dåligt, och då ofta av orsaker som organisationen och omvärlden skapar. Dessutom resandet, skump skump, avstängda toaletter, inte särskilt upphetsande mat på tåget, förseningar, gnäll och gny. Jag tror jag släpper fram lite trötthet.

Jag har andra stunder då jag tycker tåget är toppen. Jag får arbetsro, möter trevliga människor och reser miljövänligt. Men det är inte det som mitt väsen lyfter fram just nu.

Nu återstår en dryg veckas summerande, administrerande och ja, vad man nu håller på och pular  med som tar en sån tid utan att det egentligen märks. Jo, det märks när det inte är gjort. Det ska helt enkelt bli skönt med semester. Det är dessutom den första semestern på många år som jag åker iväg som en frisk och kry människa. Jag känner mig 10 år yngre än för 2 år sedan. Det är smått fantastiskt. Här ska ut och resas.

!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0