Fan of facebook

Jag är faktiskt lite fascinerad av  facebook. Och det borde rimligen finnas nåt kraftfullt i verktyget när långt mer än var tionde svensk är med i facebook.

 

Jag har nu närmare 50 vänner. De flesta tillhör den yngre generationen och jag saknar många av mina gamla vänner som helt enkelt inte  är facebookare. Flera av mina facebookvänneer hade jag inte haft kontakt med om jag inte stött på dem i facebook. Det har hjälpt till med knyta-an-trådar. Inte fel. Vidare satt jag i en trixig situation i jobbet häromdagen. Jag sökte en person som var inblandad i ett uppdrag för några år sedan. Han hade slutat på sitt jobb och alla trådar jag hade till honom visade sig vara återvändsgränder. Jag var faktiskt rådvill. Tills jag kom att tänka på facebook. Jag hittade honom där och det visade sig att både han och jag helt nyligen blivit facebookare. På prov. I och med detta har jag blivit fan of facebook.

 

Det där snacket om att facebook äger rättigheter till allt material som läggs dit oroar jag mig inte för. Tänker att jag får väl låta bli att lägga ut sånt material hel enkelt.


Kommentarer
Postat av: vildhunden

En del av kritiken mot FB har väl varit att uppgifterna sparas och får utnyttjas av FB även om man avslutar medlemsskapet och raderar sitt konto.

2009-06-11 @ 10:45:15
URL: http://vildhunden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0