Aaaahhhrrrggghhh

Det såg så bra ut igår kväll. Askan skingrade sig och luftrummet över Sverige öppnades för flygtrafik. BRAAAH! Idag och i morgon har vi ett, sedan mycket länge, planerat möte med en kollega i Drottningstaden som skulle komma upp och jobba med oss. Vi skulle träffa 3 strategiskt / affärsmässigt viktiga personer. Det har varit ett pussel att få alla våra almanackor att synkas.

 

Självklart har vi med spänning följt utvecklingen med askan i luften och vi pustade liksom ut igår kväll. Faran över sa jag till mig själv då jag la mig. Va kul det hör ska bli.

 

Men nej. Drottningstadens flygplats är stängd nu på morgonen. Och vid närmare betraktande så är vår egen flygplats det också.

 

Jag är så konstruktiv jag bara förmår just nu. Har bokat in en kompletterade träff med västra kollegan då vi är nere i Drottningstaden i början av maj. Har meddelat de personer vi skulle ha träffat och bett att få återkomma med förslag på ny tid för träff. Ett av mötena genomför vi i alla fall, utan han från västra landsändan. Mer kan jag inte göra just nu. Annat än att ta hand om BESVIKELSEN. Aaaahhhrrrggghhh.

 

En extra god frukost, kanske? Extra vackert uppdukad? Med tända ljus och skön musik? Nja, ljusen är lite malplacerade i denna ljusa årstid, men resten... Det blir nog fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0