Högsta vinsten

Jag har fått svaren. Nyss blev jag uppringd av läkaren på vårdcentralen. Först och främst vill jag framhålla den välvilliga snabba leveransen av svar. Imponerande. Det var faktiskt i fredags som jag hörde av mig och nu på tisdag förmiddag är jag både undersökt och har fått svar. Å då ska man betänka att det varit både helg och heta sommar-semestertider. Vidare förstod jag att provsvaren i stort sett var goda, dvs inte oroande. Och att det finns ett litet litet men… vilket jag vid det här laget är van vid.

 

Jag har lätt förhöjda värden på HB, sänka och leverpåverkan (Alat). På levern fanns redan i mars 09 ett nånting, förkalkning kanske, och detta nånting har blivit aningen större nu. Övriga organ (njure, bukspottkörtel etc) ser normala ut. Den här förkylningen jag fick häromdagen kan vara en rimlig förklaring till de lätt förhöjda värdena. Alltså, summa summarum så var det goda besked. Därmed säger jag PU för den här gången. Men… ja, det fanns ju ett men. Förändringen i levern. Det får min urolog ta itu med när vi träffas för ordinarie undersökning i början av augusti.

 

Jag är nöjd just nu. Och jag struntar faktiskt i vad det var som gav mig de där märkliga smärtorna nattetid, så länge som de inte tyder på att nåt nytt fanstyg är på gång och som vill sprida sig i min kropp. Och det tycker jag nu att jag fått svar på. Det finns inget som tyder på det.

 

Jag har messat resultatet till min urolog på semester i Frankrike och redan fått ett svar – att hon ska kolla rtg-plåtarna på söndag. Jag är allt annat än bortglömd och alls inte fallen mellan stolarna, även om jag ibland kan få en känsla åt det hållet. Min skyddsängel (urologen KÅ) vakar över mig och det känns himla himla gott. Jag har dragit högsta vinsten faktiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0