Fint som snus

Idag har jag flyttat in i våra nya lokaler på Odingatan 10 i Centrala Drottningstaden.

 

På tredje våningen har vi huserat i flera år, generöst tillgängligt för oss av ett av våra partnerföretag, Eskadern Företagsutveckling. Skillnaden är att vi nu har ett eget ganska stort rum som rymmer flera personer samtidigt. Dessutom har vi tillgång till olika storlekar på konferens- och möteslokaler.

 

Jag sitter och begrundar tillvaron från en tjusig kontorsplats med enorma glasfönster mot en gård. Fint som snus är det. Det är just nu rätt folktomt här så jag kan sitta och tänka i godan ro. Det får mig att tänka på följande:

 

Häromdan stötte jag på en gammal vän från midjan av Mellanmjölkens land. Vi sålde FIB-aktuellt tillsammans på tidiga 70-talet. Det visade sig att hon flyttat hit, närmare barn och barnbarn. Jätteroligt att ha en gammal god vän här. Jag ser fram emot ett ganska frekvent umgänge med henne framöver. För vi var verkligen mycket goda vänner.

 

Ikväll ska jag äta middag hos en annan gammal vän, en gymnasiekompis från slutet av 60-talet. Vi har inte setts sen dess. Jag har vetat att han blev tandläkare här i trakten av Drottningstaden. Det blir väl en och annan berättelse om vad som hänt de senaste 40 åren!!!

 

Att flytta bort från sitt invanda hem kan alltså innebära att knyta an till detsamma. Intressant samband.


Kommentarer
Postat av: Ulan

Wow! Etableringen tar stora kliv nu:)

2011-09-03 @ 10:10:50
Postat av: Kontext

Ja, åtminstone på ytan. Egentligen har vi varit etablerade här i flera år. Men bara känslomässigt. Nu är vi det formellt och synligt för omvärlden.



Så det är både ett jättekliv och inget kliv alls, beroende på hur man ser saken.



Roligt är det, i vilket fall.

2011-09-04 @ 16:11:32
Postat av: vännen i västerås

Oj, flott hörru:-)

2011-09-04 @ 20:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0