Svensk sjukvård när den är som bäst

Idag tänker jag att det väl ändå är fantastiskt vilken fin vård vi har då det gäller. Jag är själv ett exempel på hur jag hanterats proffsigt, personligt och engagerat under lång tid.

 

Nu närmast tänker jag på mina tvillingbarnbarn. Det är framför allt lilla Hedda som fortfarande har särskild medicinsk hälsobevakning. Hör här.

 

Hon har en kardeolog (hjärtläkare), en lungläkare, en astmaläkare, en barnspecialistläkare, en BVC-läkare, och dom här läkarna har ett gäng sköterskor vid sin sida som också är engagerade. Dessutom en dietist, en sjukgymnast, en arbetsterapeut och en logoped. Vi fick det till närmare 20 personer som vet vem hon är och kontinuerligt följer hennes hälsoutveckling. Alla är justa och engagerade, några av dem är också personligt professionella. Föräldrarna har ett fasligt sjå med alla olika besök som ska göras. Dessutom bor de nära Karolinska, vilket underlättar. Självklart har de högkostnadsskydd.

 

Är inte detta helt fantastiskt? Det här må också få berättas i det offentliga rummet. När det gäller finns både resurser och professionalitet.  Det här är svensk sjukvård när den är som bäst.


Kommentarer
Postat av: Tuvfslan

Jo, högkostnadsskydd har hon för medicin, dotra min, men alla besök på KS och BVC är gratis.

2012-04-03 @ 20:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0