[email protected]

Nu märker jag att universum inte är helt tom. Den ena stjärnan efter den andra börjar tindra. Nu är fyra stjärnor synliga för mina ögon. Vi har alla den lite aggressivare sortens cancer som troligen ännu inte invaderat blåsans muskelvävnad. Helt nyligen fanns ingen sådan stjärna synlig för mig.

Jag har haft personlig kontakt med engelsmannen som jag nyligen skrivit om. Han önskar lycka till och berättar att han verklikgen mår mycket bättre nu än för ett år sedan då hans behandlingsresa började. Det är bara så inspirerande med en som verkar lyckas. Han är inte bara min föregångare utan också en förebild, för han har medvetet satsat på att "tänka friskt" utan att för den skull förneka vad han har. Det i sig är peppande.

Jag har en färsk kontakt med en svensk man som nyligen fått cancerbesked och i natt fick jag ännu en blogghälsning. DET ÄR SÅ HIMLA TREVLIGT.

Det fungerar bearbetande att utbyta erfarenheter om sakernas tillstånd. Jag förstår också att mina skriverier är till hjälp för andra. Jag kan alltså slutligen och definitivt lägga av med att skämmas över min självupptagenhet och mina ingående beskrivningar om hur jag kissar på mig. Det är för övrigt högst frivillig läsning.

Nu har jag skaffat mig en neutral epostadress, så att det går att skicka hälsningar, funderingar och kommentarer till mig utan att andra läser dem. Min nya mailadress är [email protected]

Om vi båda samtycker till närmare kontakt så lämnar jag ut mina egentliga kontaktuppgifter.

Kommentarer
Postat av: Sundsvallsbiet

Jag fortsätter att kommentera här emellanåt. Undrar om du är på väg att starta en blåscancerförening eller ett nätverk? Eller finns det något officiellt sådant?

2007-12-03 @ 11:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0