Mental träning

Ny vecka, nya ansatser. Jag har just nu fått den andra instillationen och valde att åka hem och "hålla mig" här hemma. Klarade av att behålla den där tuberkulossoppan (BCG medac) i min blåsa i 2 timmar, vilket är önskvärt. Det känns som världens SEGER.

 

Använde mig av mental träning och valde tankar på hur lugn jag är, hur bra det här går, vilken rund, varm och go blåsa jag har, vilken harmonisk och pålitlig behållare den är, vilken intensivt riktad nytta den där tuberkulossoppan gör på exakt rätt ställe etc, om och om igen. Det gick faktiskt LÄTT!

 

Behandlingsresultatet kan jag inte överblicka ännu, men att jag kunde hålla mig 2 timmar tillskriver jag definitivt dessa medvetna tankar.

 

Nu svider det lite extra i blåsan och det tillskriver jag en sorts reaktion. Jag blir rörd när jag tänker på att behandlingen kanske förblir lättsam, att den gör nytta och att det kanske går riktigt bra för mig.

 

Får jag vara så lyckligt lottad? Ja, det får jag. Och jag satsar på det.

 

Slänger en liten tanke till min läkare som är så tydlig med mitt tillstånd: - Ja jag vet, att jag har en allvarlig sjukdom och att risken för recidiv är hög. - Ja jag klarar av, att höra det och läsa om det. - Och jag roar mig med att påverka förloppet på det sätt som jag kan påverka, dvs med mitt förhållningssätt och mina tankar. Så får du och friskvården göra ert. - Dessutom tycker jag du verkar så trevlig, att jag ser fram emot 10 års umgänge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0