Beredskap, förtröstan och smaklöksfnatt

Igen. Har tappat räkningen för vilken gång i ordningen som jag är i detta tillstånd av beredskap och förtröstan. För den som känner mig väl är orden inte kryptiska. Jag ska på cancerkontroll i morgon och har beredekap för att det kan finnas nåt nytt djävulskap i blåsan, men känner också förtröstan att det ska se bara bra ut.

Hade alldeles missat att det är en röd dag idag. Så när jag skulle te att inhandla Descutan tvättsvamp för kvällens och morgonens övningar, så stod jag inför stängda apotek. Jag åkte till sjukhuset, som inte är ett sjukhus längre utan en sorts närvårds- nånting. Stängt. Hittade en öppen dörr på baksidan och gick till - tror jag -  primärvårdsakuten och väl därinne bad jag om ursäkt för att jag var på fel tid och plats, men kunde jag få några Descutansvampar? Det gick så bra så bra. Fick inte betala heller, det var skatteåterbäring, sa han, ängeln som hjälpte mig.

För övrigt äter jag med förtjusning av den där Gooh-a maten jag köpte häromdan. Idag bjöd jag kompis AH, som också stönade av smaklöksfnatt.

Nä, nu är det duschen nästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0