Snö och storm

Idag har jag rest åt andra hållet. Nordvästvart, ca 15 mil ena riktningen. Då kommer man till en bred by. Solen sken då jag gav mig iväg med min lille bil. Hösten visade sig i sin allra klaraste friskaste skrud. Vinden tog i och ruskade, så som vindar gör om hösten. Ett tag. Sen tog den i mer. Och himlen grånade. Väl framme vid stora höga bron över älven visade en skylt på storm och att tung trafik dirigeras om.

Det var riktigt läskigt att köra över stora höga bron. Det krängde hit och dit och jag fick säga till mig själv att ha ett avslappnat förhållande med ratten. Det var särskilt i lä bakom pylonerna som bilen ville åka sidledes. Så började det duggregna. Sen började det ösregna. Sen började det snösörja. Marken syntes vit på bergskanterna, men vägen var fortfarande blöt väg. Värsta dåliga yrande sikten var då jag for över Skule. Vinter.

Sen avtog det lite med snösörjan, sen avtog regnet, sen tittade solen fram. För att på hemvägen stå lågt och lysa mig envist i ögonen. Och vinden den ven. Och nu var jag beredd på kasten vid pylonerna. Va bra det gick den här gången.

Hemma igen efter 7 timmar. Grusiga ögon. Hur gick det där mötet? Egentligen? Blir nog inge uppdrag av det här. Eller? Va glassigt det är att vara organisationskonsult!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0