Orosmolnen har ändrat form

Det är kväll och jag har nyligen kommit hem. Har fullt sjå att ha koll på alla privata orosmoln. De har ändrat sig men inte försvunnit.

 

Baby Grynet behagade att inte vända sig. Nästa steg är ett planerat kejsarsnitt. Sjuka tvilling Signe har fått sällskap av sjuk syster Hedda. Nu ägnar de sig åt skrikfest där det enda som gäller är att bäras och vyssas. Farmor är där och avlastar trötta armar och ryggar. Nattvak - föräldrarna går på 3,5-timmesskift.

 

Å så jag då. Man kan väl säga att det inte var odelat positivt. Därmed är faran inte är över. Inväntar provsvar inom 5-10 arbetsdagar som ska ge avgörande information om vad som ska hända härnäst. Detaljer kring vad jag fått veta var delvis överraskande. Jag väljer att inte berätta mer om dem just nu. Behöver smälta informationen först. Men jag kan i alla fall säga att i morse hade jag besvär att nå mina skosnören. Nu är dessa besvär obefintliga.

 

Operationen var på det hela taget behaglig. Personalen har varit professionellt personlig. Det har gått lugnt och fint till. Jag har hela tiden varit välinformerad om vad som ska hända och har kunnat ställa de frågor jag vill. Nu har jag ju blivit så välinformerad, så jag har liksom inte haft några frågor. Annat än

- Vad är det för skillnad på mjukt insomnande och hastigt?

- Hur kommer det sig att man väljer att bli anestesiläkare?

 

Väl uppe på avdelningen igen fick jag dryck och mat i de mängder jag behagade. Sängen var varm och go. Jag har avrapporterat till de mina - och fått rapporter - om läget, löst lite korsord och dvalat tills läkaren kom förbi och berättade vad hon sett och gjort. Hon tyckte jag skulle sjukskriva mig några dagar.

 

Sen åkte jag hem och här är jag nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0