Världens bästa avledning

Tillbringar helgen bland de mina i Kungliga huvudstaden. Det är världens bästa avledning från existentiell oro och konkreta hälsobeslut - ska jag till sjukhus akut eller kan jag åka. Jag besämde mig för att åka. Det visade sig funka.

 

Tvillingarna mår så bra och är så scharmiga så jag smäller av. De har börjat få en dygnsrytm som medger viss nattsömn. Jag tog nattskiftet vilket innebär matning vid 2-tiden av de båda, en i taget och sen vid strax före 6 mötes jag av två solstrålar som vevade entusiasitiskt med armarna. Då var det lite svettigt att sysselsätta båda innan de var matade, bytta och klara. Fick hjälp av pappan med matningen av den ena. För jag är inte som ett föäldraproffs som grejar att ha båda i famnen medan bläckfiskarmarna både matar och byter och diskar och... De glada minerna har etsat sig fast smo ett gott minne.

 

Whitney Huston har behagat lägga sig i ett badkar att dö. Nyheten kablas ut i medier världen över. Ser you-tube-snuttar om stjärnan med den gidabenådade rösten och det tragiska livet.

 

Ute gassar solen och det är en gnistrande vacker vinterdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0