Hur ska kunderna reagera?

Tiden för cystoskopi på Lucia närmar sig. Cystoskopi är en undersökande operation för att se hur behandlingen fungerat. Tiden för ev reportage om mig i anslutning till det närmar sig också. Om det nu blir nåt av. Att tiden närmar sig ett avgörande tycker jag märks på mina oroliga reaktioner, t ex beskriven i förra bloggen.

 

Jag har också oroat mig för hur mina viktiga kunder ska reagera om jag framträder. Jag tog tag i den oron och ringde upp och frågade. Det var enkelt för jag har i huvudsak bara två uppdragsgivare nu.

 

Ungefär så här sa jag. Jag har blivit tillfrågad om att ge min sjukdom ett ansikte och det har jag tackat ja till under vissa förutsättningar. Mitt budskap kommer att vara detta: ta symptomen på allvar, se till att göra en tidig och korrekt diagnos för det blir alla vinnare på, skapa fungerande forum för patientsamverkan och självstöd, visa upp positiva förebilder, kommunicera öppet på arbetsplatser så att inte cancern - symboliskt - sprider sig på jobbet. Något snyftigt synd-om-reportage lånar jag inte ut mig till. Eftersom ni som uppdragsgivare är viktiga för mig vill jag höra er reaktion på dessa planer. Sov gärna på saken. Jag tänker beakta vad ni har att säga.

 

Gissa vad dom sa?

 

Dom sa att vi absolut inte har något emot att du blir offentlig med din sjukdom. Lycka till. Tala gärna om när du är på TV så vi kan titta.


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://pricksflikka.blogg.se/

säg grattis till henne hon har födelsedag

2007-12-10 @ 10:43:53
Postat av: iprincipfriskisk

Grattis nu har du en stödjande kund också. Det är väl toppen?

2007-12-11 @ 21:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0