Jag passerade nålsögat

Vardagsdramatiken fortsätter. Jag sov en slurk till. Klev upp och duscade mig enligt förhållningsorder med Descutan desinfektionsmedel. Valde att inte ringa till friskhuset i morse utan åkte bara iväg på vinst och förlust. I receptionen på dagkriurgen berättade jag om influensan som tagit sig igen. Därefter kallades två olika läkare in för att göra sina respektive bedömningar. Tempen är 36 och nånting.

 

Urologen PL som ska operera mig sa att det nog skulle gå bra. Vi får kommunicera när det är dags för mig att hosta så ska han inte skära i mig just då. Å så pratade vi lite om den nya formen av behandling (som jag inte vet namnet på) som nu provas i en studie och som kommer att komplettera BCG medac och sytostatikabehandlingarna. Det var jag som fick honom på spår och han har nu kontakter med Uppsala för att få veta vad de kommer fram till. Det är lite kul.

 

Anesteciöverläkaren lyssnade på lungorna. Nej, det finns inget som tyder på lunginflammation. Jodå, svaljet är rött. Risken är större om jag skall sövas, men det ska jag ju inte. Därmed godkände även han att operationen görs nu.

 

Nu ligger jag med egen medhavd kudde under huvudet, snuttefilt på magen, kameran i berredskap, Hex Vix insprutad i blåsan, Tom Waits raspande Diamonds & Gold i öronen och datorn i knät. Systern kommenterade att jag verkar veta hur jag vill ha det. Och det har hon alldeles rätt i. Så här kan jag roa mig länge. Just nu i skrivande stund har jag haft Hex Vix-soppan i blåsan halva tiden, dvs 30 min. Det går hur bra som helst.

 

Ja, jag säger då det. Tänk att en så harmlös grej som en simpel halsinfektion kan ställa till det. Nu känner jag mig uppåt över att jag trots allt lyckades passera nålsögat. Pu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0