Fest i dagarna tre

Så här mycket har jag inte festat på år och dar. Hemma. Den goda maten och vinet flödar och här umgås vi och skålar i ett. Det finns så mycket att skåla för. Igår kom vännen GU med marinerat lammkött och en pava rött och sällade sig till vårt bord i trädgården. Grillen gick glödhet. Långt in på natten. Och jag orkade. Nu är det dags igen. Smuttar på lite vitt vin och väntar på att sätta mig till bords för att inta pestostoppade kycklingfiller ...

Till veckan börjar ett försök att ha vardag med några kundmöten, en egen utbildning i två dagar varvat med blodtester och datortomografi. Min ork kommer att ställas på prov. Jag är svag och blir trött av min värkande blåsa. Men det är skönt att kunna göra något.

Nu ropar dom från köket. Det är dags...

Kommentarer
Postat av: Kramforsulla

Har just suttit vid köksbordet och läst KIMs mentor/adeptbok och funderat. På diskbänken står fyra förpackningar gula kantareller - fint att förgylla med till vintern. Ja tuffa på du till veckan. Inte minst du (KIM:are som du är) vet att kroppen är fantastisk. Den lär väl skrika om du tar dig an för mycket.

2007-08-12 @ 08:49:31
Postat av: Anonym

Hej på Kämpekvinna jag heter Amnon Lee Israeli, jag är pressfotograf och bor i Stockholm
Jag brukar läsa många bloggar och en dag hamna jag i din blogg, det var intressant läsning och man kan bara beundra en som du ,jag tyckte att det är intressant att följa din kamp och jag har känsla att du kommer på andra sida som vinnare ,jag vet att en gång jag var på den sida som kämpade men oddset var inte på min sida ,men vi har något som kan (nästan) alltid
vara som den största bot mot massa saker som inte ser ljusa ut ,och det är livs glädje och viljan att vara med , jag tror att du har det även om det finns dagar som det känns att det är inte så ,
Du kommer att lyckas med din vilja att vara på andra sida fortsätt att festa på tre dagar till
Stor kram ,,,,,,,Lee

2007-08-13 @ 01:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0