Kontaktförmedlingar...

Om man googlar på ordet kontaktförmedling öppnar sig en ny värld. Vid närmare beskådande öppnar sig en sexuellt konsumtionsinriktad värld. I de allra flesta fallen. En och annan just sajt finns i den här djungeln, men inte ens bland de justa går man säker.

Jag har förundrats över att jag, som presenterade mig så ärligt jag kunnat om vad jag gör och vad jag är intresserad av, får så få brev och kommentarer. Jag förundras också över alla dessa män som fattas så många ord. "Undrar du nåt så får du fråga", skriver många. Min presentation störde några som tyckte jag var skrytsam. Dom skulle bara veta, tänkte jag, som själv tyckte att jag höll en låg profil i min presentation. Jag förundras alla som noga planerar sitt vänsterprasslande. Och som inte fattade att mitt motstånd inte handlar om vad deras fruar ska säga utan att jag helt enkelt inte vill vara nr 2.

Jag förundras också över själva konstruktionen av dessa kontaktsajter. Det blir liksom en drog där jag dras till att gå in och kolla om nån skrivit nåt idag. Jag surfar runt och spanar in män i passande ålder, i intervallet 10 år yngre och 5 år äldre. Råkar av och till ut för att bli portad och tänker att jag nog är för gammal. Attraheras av dem som har en bild på sig och som bemödar sig om att beskriva sig själva. Är de reflekterande, självkritiska och humoristiska läser jag mer. Stämmer värderingarna blir det intressant. Rasister och ultrakonservativa går bort. Men det är då konstigt. Alla godingar bor så långt bort.

Nåväl. Jag har ledsnat på att sukta efter brev som inte kommer. Jag har ledsnat på att få syn på mitt kritiska jag som spanar och dumpar. Mer eller mindre av misstag har jag fått en trevlig brevvän via nätsajten. Det är jag glad åt. Det är absolut en sorts utdelning av kontaktinternettandet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0