Inte som jag tänkt

Det är inte mycket som blir som jag har tänkt nuförtiden.

Som nyss, till exempel. Jo, jag åt en trevlig lunch med min kompis och sen for jag till badis för att låta tankarna och känslorna komma ut huller om buller och sakta singla ner likt snöflingorna i den snöstorm som fortfarande yr där ute. Jag tänkte nog att jag skall släppa fram tröttheten och ledsenheten.

Men som sagt. Det blev inte som jag tänkt. Ut ur mig kom piggheten och de kreativa idéerna. Nu sitter jag här med en alldeles nykläckt konkret idé som kan vara nåt om jag spelar korten väl. Idén är lite för ofärdig för att jag skriva om den än. Men förmodligen berättar jag om den senare. Jag behöver bara värna min nyförlösta baby en tid. Och göra lite research. Man kan säga att idén är ett svar på frågan jag ställde i bloggen Strykrädd ynkrygg - vad är det för möjlighet i den här situationen? Frågan ställde jag när det såg tämligen nattsvart ut.

Dessutom simmade jag. Det var första gången sedan februari i fjol. Nu håller jag tummarna för att urinvägsinfektionerna inte hann med på mitt bussträck. Tog det lugnt och stilla. Det blev 200 m så här vid simpremiären. Det var himla härligt och bastun ljuvlig. Jag kände mig nästan alldeles vanlig. Med bara lite sveda i blåsan. Pyttelite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0