Det här med kontaktersighter

Jag har varit utlagd på två kontaktsighter en tid. Norrlandskontakten har jag tillhört i över ett år och det var där jag kom i kontakt med Vildhunden som inspirerade mig att blogga. Han var min tidiga läromästare och stödperson. Nu i sommar har jag också varit medlem i Mötesplatsen.

 

Häromdagen blev jag tvärless på alltihop och tog bort mig från båda sidorna. Det har tagit en förfärlig tid och ja, jag verkar då vara en väldigt ointressant människa.

 

Jag har fått knullerbjudanden, ja, men det har jag inte varit intresserad av. I alla fall inte till att börja med. Utöver det har jag växlat en och annan mening med nån där kontakten runnit ut i sanden. Jag har också tagit några egna initiativ och knackat på. Jag har gett uttryck för att jag tyckt att personen verkar trevlig och att jag skulle uppskatta kontakt. Jag har kammat noll. De flesta har över huvud taget inte bemödat sig med att svara. Någon har gjort det, avböjande. Det har uppskattat en reaktion. En person h ar jag haft digital kontakt med i grannstaden. Den kontakten har runnit ut i sanden och jag är del i det.

 

Summa summarum. Nä, det här passar inte mej. Det tar en förfärlig tid och jag har som sagt kammat noll. Och jag blir vemodig över att egna initiativ inte lönar sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0