Sjunde sinnet

Mina datorproblem blir bara värre och värre. Jag håller hysterin stången med samtal till min äldste son. Han får ge mig snabba råd om vad jag ska göra. Idag slutade modemet att funka – kris, vad gör jag nu – du behöver be Telia om hjälp. Sagt och gjort. Jag har byggt en relation med dem på Teliabutiken i min stad. Vi är liksom hejochduoch vikännervarandra med varandra. Det är guld en sån här gång. Jag hade den ena expeditet att ta hand om mitt psyke och den andra att ta hand om datorns psyke. En timme senare gick vi därifrån, datorn och jag, hjälpta och med fungerande modem. Sånt här gör att jag blir en trogen Telia-kund. Och det sa jag naturligtvis till dem också.

 

När jag kom hem funkade just ingenting annat än modemet. Outlook hände sig. Word hängde sig. Patiansen hängde sig. Nytt krissamtal med sonen. Han tycker inte han kan hjälpa mig, men det gör han genom att bara lyssna och hjälpa mig se vilket nästa steg jag ska ta.

 

Jag reagerar med rätt höggradig stress. Att få hjälp att se klart och att resonera om lösningar är god hjälp. Tack, älskade son.

 

Vi har fem sinnen och pratar om sjätte sinnet. Till sjätte sinnet räknar jag intuitionen och det samlade intryck vi får av våra 5 sinnen, känslor och tankar. Att förlora kontakten med nätet är som att förlora ett sinne. Internet har blivit sjunde sinnet.


Kommentarer
Postat av: vännen i Västerås

Hej datanörd:-)

2009-02-04 @ 22:14:44
Postat av: vännen i Västerås

2009-02-04 @ 22:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0