Idag

Ja, då var det dags igen för ännu en cystoskopi. Idag kl 13 ska titten i blåsan göras.

Vad jag väntar mig?

Ja, jag väntar mig att det kommer att kännas besvärande, så som förra gången. Lokalbedövning är inte samma sak som att bli sövd eller ryggmärgsbedövad. Den där sköljvätskan brukar spränga då blåsan upplever sig som full och jag blir lite kallsvettig. Instrumenten spränger också litegrann. Men allt är i högsta grad överkomligt. Kanske blir blåsan så där ilsken över besöket som den brukar. Det tar nån dag för den att lugna ner sig.

Jag väntar mig att vara betydligt mera läkt än sist, men kanske ändå inte helt och hållet.

Så var det då det där med ev cancer. Nu sitter jag ock känner efter. Nä, jag väntar mig inte att se spår av ny cancer. Jag väntar mig att det ska se bra ut, men att sköljvätskeprovet får avgöra svaret mer definitivt. Jag tror att de förnimmelser jag har från blåsan har med läkningen att göra. Jag vill tro att det är så.

Om inte, så är det ett bakslag och jag står inför ett helt nytt nu. Då skall väl blåsan bort, illa kvickt. Men det får jag hatera senare i så fall.

Imorgon reser jag till Drottningsstadsområdet för både prestigefullt uppdrag och kundmöten. Blir borta hela veckan. Blåsan får allt lov att lugna ner sig raskt. Jag har inte planerat för nåt omfattande krisande. Men, får jag negativa besked nu, så ska resan ändå göras. Det förändrar inget i närtid. Annat än att hjärnan och kroppen då blir full av att hantera och planera och... ja, som sagt, det där får jag ta itu med sen, om...

Kommentarer
Postat av: vännen i västerås

Häller, som vanligt, tummarna.

2009-10-05 @ 08:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0