Premiär & nystart

Nu har jag gjort det.

Jag har tagit det där steget som jag en tid grubblat över att ta. Jag har kopplat ihop mitt facebook-jag med min kontext-blogg. Vi är ju samma person här där vi sitter och knapprar vid datorn. Här är jag anonym, på face-book är jag det inte. Det borde funka att koppla ihop oss. Det är mina vänner som får oss ihopkopplade och för dem har jag inga hemligheter. I alla fall är bloggen inte hemlig.

Jag har ju behov av att slippa vara så hemlig. Av nån anledning otrivs jag som hemlig person. Det är inte min stil. Inte alls.

Men så var det då det där med sökbarheten. Hoppas jag kommit fram till en fungerande lösning. En som funkar för mig. Och skulle det inte funka, så, ja... Shit happens.

Man har inga garantier vid premiärer. Visst är det så?

Nu när premiären är begådd, så kan jag använda en del energi till att utveckla bloggandet. När jag tittar litet snabbt på den, så ser den förbannat trist ut. Nu ska jag lära mig att lägga in fler bilder och länka till intressanta ställen och lägga in Youtube-snuttar som jag gillar etc.

Hej och hå. Det här ska bli kul. Om jag nu aktivt valt att ligga ute på nätet, så kan jag lika väl börja anstränga mig lite för att vara intressant. Nu är det slut på det introverta berättandet om mig och mina tankar. Nu ska jag bry mig lite om mina läsare också. Vet inte riktigt hur, men det får jag väl komma på eftersom.

Kommentarer
Postat av: Siv-Britt

Ska bli spännande att se

2009-09-21 @ 13:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0