Snurrig

Jag är sommardisträ eller snurrig i största allmänhet. Pinsamheten i mig bara växer. Nu är jag helt besvärsfri både dag och natt. Jag pustar ut och tänker att jag nog inte är allvarligt sjuk. Och det är väl bra att få svart på vitt, så jag inväntar fortfarande alla svar.

 

Igår röntgades jag. CT röntgen med kontrast. CT står för Computer Tomography eller på svenska DT, dator tomografi. Det säger mig inte så mycket annat än att det inte är fråga om den där tunneln man ska in i  och som lever ett förfärligt liv, som om man var inne i en borrande gruva. Då är det frågan om magnetröntgen. Här är det mer som en stor metallbadring som gör jobbet. Du kan se själv för jag hittat en bild på nätet.

 

Det låter inte alls illa och så ska andan hållas några gånger. Först några bildsekvenser utan kontrast och sedan en med kontrast. Kontrastmedlet sprutas in genom en nål i armvecket och shit, va fort det går att sprida kontrasten i hela kroppen. Hettan började kännas i hals och underliv och på 20 sekunder kände jag av hettan ända ner i tårna. Därefter togs en ny bildsekvens. Så var det klart.

 

Jag undrade när jag får del av resultatet. Egentligen ska bilderna skickas till Barcelona för analys och det brukar ta ca en vecka. Men om det är brottom så kan de skickas till regionhuvudstaden. Där vet jag ju att det finns ett gäng på urologen som inte tycker att detta ska vara på deras bord. Och distriktsläkaren då? Jag tänkte att det nog ger sig. Blev snurrig (1) över vem som egentligen bryr sig just nu. Annat än jag själv förstås.

 

Sen åkte jag och gjorde mina två andra ärenden. Handlade lacknafta och mat. Och jag hann inte mer än komma innanför dörren då det ringde. Jag hade missat att jag skulle jobba på gruppboendet. Det var bara att samla ihop mig och komma lommande nära en timme för sent.  Snurrig (2).

 

Nyss ringde kvinnan på min revisionsbyrå och undrade om jag hade några papper till henne. Visst ja. Sånt ska fixas även mitt i sommaren. Jag lovade att komma om en stund. Snurrig (3).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0