Jag gillar Babben Larsson

Babben Larsson dyker ofta upp i rutan och radion nu. Bl a med anledning av en nyutkommen bok. Fram träder en person som jag gillar allt mer.

Hon är öppen med sina tillkortakommanden och sina lustar och glädjeämnen. Hon är multibegåvad och nyfiken, rör sig mellan olika genrer och åtaganden. Hon mörkar inte att hon kikat på den sk väggen flera gånger och att hon har sina viktbekymmer/sockerberoenden, att det går lysande för henne ibland och sisådär andra tider. Hon skäms inte för att hon emellanåt delar ut post för att få till det. I intervjuerna har hon varit lättillgängligt utforskande men alls inte slätstruket tillags. "Skulle du frågat en man samma fråga?" sa hon till Tilde de Paula på TV4. Det är som att hon är den hon är, rakt upp och ner utan att ha en dold agenda.

Jag börjar känna en sorts samhörighet med Babben. Inte likhet, men samhörighet. Eller rättare sagt - jag känner mig berörd av henne. På ett djupare plan än att bara skratta åt underfundiga skämt. Önskar att hon läser min blogg om henne.

Kommentarer
Postat av: Babben

Tack snälla för de fina orden!

Jag är ganska övertygad om att vi har många beröringspunkter. Det du skriver om hur du hjälper din dotter när hon har panik t ex :-) Kram Babben

2010-05-14 @ 23:21:22
Postat av: Kontext

Tack själv för det bekräftande gensvaret.

2010-05-15 @ 12:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0