61

Igår fyllde jag år och blev furstligt firad...


... med sång, musik och bricka. Dagen fortlöpte med promenad i snölandskap medan dottern åter fick chansen att rida längs Fjällsjöälven. Jag fick sanslöst många hälsningar på telefon, sms och facebook. Det var som om jag fyllde jämnt. På kvällen åkte vi hem, dottern, pojkvännen och jag. Under bilresan lekte vi en lek för att färden skulle uppfattas kortare.

- OK, är ni beredda, nu är jag nån eller nåt.
- Är du eller har du varit en levande varelse?
- Nej
- Är du ett ting?
- Nej
- Är du en företeelse av något slag?
- Ja
- En tanke?
- Nej
- Är du kulturellt betingad?
- Nej
- Är du naturlig?
-Ja
- Är du geografiskt förankrad?
- Ja
-Till Sverige?
- Ja
- Bara Sverige?
- Det skulle jag inte tro, men jag vet faktiskt inte.
- Är du förankrad till midjan av mellanmjölkens land?
- Ja
- Är du stor?
- Definiera stor
- Är du större än en banankartong?
- Ja
- Är du större än en fotbollsplan?
- Ja, på ett vis så...

Ja, så håller vi på tills någon av oss listat ut vem/vad du är. I det här fallet var det trögt att hitta lösningen, som var landhöjningen. Vi föreställde också en öronvaxpropp, Einstein, Bäckahästen, hunden Zoltan... och stötte på patrull vid Staffan Stalledräng. Pojkvännen som var Staffan Stalledräng hade inte gjort helt klart för sig om han var personen SS eller visorna om SS, vilket ledde till motstridiga svar som gjorde att vi baske mig inte klarade av att lösa fallet. I alla fall gick sista 8 milen i ett jehuj.

Idag börjar vårens arbete och det är helt enkelt slut på ledigheten. Jag inledde med ett lyckosamt besök på urologen i min regionstad. Min läkare har varit sjuk av diverse orsaker sedan före jul medan jag är friskehten själv. Min blåsa såg än en gång bra ut. Nu inväntar vi bara sköjlprovet... som vanligt. Jag sitter aningen ämlig med ett ilsket urinrör. Har dragit en filt om mig och ska börja jobba. Så  smått. Ska lay-outa den omarbetade boken om mentorskap i ett program som jag inte är van och vars instruktioner är på¨engelska. Hej och hå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0