Glad bland åskmoln

Berörd? Ja.

 

Det är ett understatement. Önskar jag kunde grubbla mindre. Den där grubbelförmågan har verkligen sina sidor. Nu vill jag förflytta mitt grubbel från existentiella scenario-sorterings-tankar till vara-glad-åt-nuet-tankar.

 

Det är ju helt fantastiskt att vara blivande enäggstvillingmormor. Det är inte alla förunnat. Oj oj. Jag är chockerat glad. Och glädjen finns bland åskmoln. Väderleksprognosen är inte så kul. Så skulle man kunna sammanfatta situationen.

 

Den här bloggen handlar om mig och mitt liv. Därav den något egocentriska hållningen. Självklart är jag inte huvudpersonen i det drama som nu utspelar sig och som har min dotters mage i centrum. Jag skulle kunna skriva kilometer om min oro för och omsorg om den nya lilla familjen. Men det ska jag inte göra här.

 

Tänker dock att min 28-åriga dotter vid så unga år fått utstå en hel del avancerat existentiella prövningar. Och visat sig mycket kapabel. Ingen förnekelse eller flykt här inte. Hon har varit ett värdefullt stöd för mig. Nu är det min tur att ge igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0