Hyllningen var obefogad

Jag må ju också berätta hur det gick med den där hyllade personen Kontext. Jag drog nämligen en förfärligt förhastad slutsats, då jag trodde jag lyckats lägga allt från min gamla dator på Dropbox.

 

Här är den sanna bilden.

 

Jag copy-pastade mappar i långa banor från PCn till Dropbox. Det tog sin tid. Kvällen kom och jag ville lägga mig. Då copy-pastade jag en hel massa mappar och la in på Dropbox och sen gick jag å la mig. Skrev ett nöjt blogginlägg och hyllade mig själv.

 

På morgonen såg jag att modemet lagt av. Satte på det och lät processen fortsätta, men det gjorde den inte. Nåväl. Jag behövde packa ihop mina datorer och resa, så jag brydde mig inte så mycket.

 

Men. Och nu kommer det.

 

Jag har upptäckt att jag faktiskt inte copy-pastade och la ut på Dropbox. Nej, jag verkar ha klickat fel och istället cut-pastat. Det innebär att materialet försvunnit från datorn men inte riktigt landat i Dropbox. Det mesta som jag hade i min dator så ut att bara ha försvunnit. Och det under en process där jag skulle säkra alla dokument. Det här är bara för bra för att vara sant.

 

Nu finns även här ett ljus i tunneln. Det verkar som att jag kan hämta de ofullständigt lagrade mapparna på Dropbox tillbaka till min PC och att de är intakta. Har inte haft tid att göra detta systematiskt, men det verkar faktiskt som att jag kan rädda filerna.

 

Jag förstår att det här inte intressant för andra. Men jag får i alla fall skriva av mig. Igen, bloggen har terapeutisk betydelse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0