McZebra

Nu sitter jag här, på tåget med min Mac och skriver. Den är döpt till McZebra, och när jag öppnar datorn har jag en Zebra i närbild som skärmbild. Hur häftigt som helst.

Övergången är gjord. Nu använder jag Macen som första alternativ och börjar så smått vänja mig vid handgrepp och lagringslogik. Har fått vittring på fördelarna och känner på mig att om ett tag kommer jag att vara väldigt nöjd.

Det är en hel del jag inte kan eller får att funka. I mitt jobb i Drottningstaden har jag behov att komma in på stora företagets pool och logga in och där kunna lägga in, läsa och ta bort material. Men den Poolen och Macen är inte kompatibla. Poolen är inte kompatibel med min PC heller om jag använder Firefox, vilket jag gör. Nej, det ska vara Internet Explorer. Inget problem för en PC. Men nu förstår jag att det är ett problem för Mac. Stön. Jag ser framför mig något års resande med dubbla datorer i bagaget, bara för denna detalj.

Vidare behöver jag ladda ner bankens säkerhetsprogram Personal, vilket jag bara nästan lyckats med. än kan inte min Zebra hjälpa mig med utbetalningar på nätet. Listan på det där som inte fungerar än kan göras rätt lång. Men sanningen att säga så har jag betat av listan och klarat av en hel del själv.

Dutti idiot.

Om några timmar vet jag också hur min blåsa mår. Det ska blir skön att få denna undersökning undanstökad. Vill bara inte ens snudda vid den alternativa tanken på att det skulle finnas nåt djävulskap som måste tas itu med. Jag tror jag ska fråga om det. Vad händer om...? Är det till att börja om behandling från början och vad är då det? Operationer och behandlingar eller bara behandlingar? Eller tas blåsan bort då eller...? Skönt att dessa frågor kommer till mig först nu, samma dag som undersökningen ska göras. Jag har inte precis varit orostyngd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0