Sälja möjligheter

Dottern T med pojkvän L letar annat boende än den etta som T har ovanpå gallerian i norrförort.

 

Det har länge varit på tal att lägenheterna där, ovanpå gallerian, skall ombildas till bostadsrätt. Men hittills har det inte blivit av. Men det ska nog, framöver. Detta faktum att hyreslägenheten kanske skall bli bostadsrätt ger ett bra förhandlingsläge. En enastående möjlighet har dykt upp. Kanske kan de byta till sig en 2a på 80 kvadrat i Wasastan tack vare denna möjlighet. Vi tittade på Wasastadens lägenhet (Dalagatan) idag och föll nog rätt pladask för den. Ett stenkast från Wasa-parken, gårdslägenhet – dvs lugnt läge, ljus, bra planlösning med rum som kan delas av, 3,30 i takhöjd, ett hyfsat kök, vindsförråd, bra tvättstuga, bra cykel och barnvagnsförråd. Går att flytta in i den utan omfattande renoveringar…

I princip för bra för att vara sant. En kompis som också bor i Wasastan följde med.  – Vet ni att folk står 20 – 30 år i kö för lägenheter i Wasastan? sa hon.

 

Dotterns etta i norrförort kan alltså mäta sig med en tvåa med centralt läge. Det är möjligt eftersom det går att vikta möjligheter med verkligheter.

 

Det skulle vara så sköt att veta att de har ett bra boende för sin lilla familj, hur nu den kommer att se ut i framtiden. Så jag håller tummarna. Hårt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0