Stärkt

Har pratat rätt länge med dottern nu ikväll.

 

Märklig upplevelse. Det var som om jag blev stärkt av samtalet, inte tvärtom. Förundras över hennes kraft.

 

Idag, alltså första vardagen efter det omtumlande beskedet, har de båda träffat respektive bokat träffar med diverse sakkunniga. Barmorska, kurator, specialistläkare…. De har tagit reda på vad de ska ta reda på. Sjukvården står på tå.

 

Jag kan inte låta bli att fnissa åt det kraftfulla proaktiva agerandet. Den må vara en närmast speedad krisreaktion, men det är då ett väldigt bra sätt att rikta sin energi på just nu. Bravo. Det är som om de bäddar för att ha både professionella och privata kuddar runt sig framöver. Man behöver inte vara särskilt fantasifull för att förstå att de kommer att behöva alla tänkbara kuddar framöver.

 

De har börjat blogga. Av informativa och terapeutiska skäl. Anonymt, av samma skäl som jag bloggar anonymt. Men alla vänner och intresserade som vill följa dem och deras situation kan läsa vad de skriver på http://enaggstvillingar.bloggo.nu/ De har lagt ut ultraljudsbilder på båda tvillingarna.

 

Nåväl. Jag konstaterar att jag blev stärkt av samtalet med dottern. Det stämmer inte med min plan. Det var ju jag som skulle stärka...!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0