Framgångsrikt organiserande

Jag behöver få saker att hända utan att jag är på plats. Svaret på den problematiken heter organiserande av olika hjälpinsatser. Den senaste tiden har jag varit flitigt organiserande.

 

Har kikat på lägenheten i Drottningstaden också. Nu var den stajlade glansen borta och det syntes fler skavanker än vad jag såg tidigare. En stor säng med högt ryggstöd dolde en repad tapet. Armaturerna dolde fläckar både här och där. Det gjorde att jag började tänka på att fixa till lägenheten lite innan jag flyttar in. När jag väl tänkt på att tapetsera sovrummet, så tyckte jag att jag kanske skulle tapetsera eller måla vardagsrummet också. Och inte fasen grejar jag det här själv, så lat som jag är och så mycket jobb som jag har. Insåg att jag behöver hjälp.

 

Hoade på FaceBook och mailade vänner. Så dök BW upp, som gubben ur den sedan flera år stängda lådan. Han är en gammal mycket kär vän, hans yngsta dotter och min yngsta dotter var klasskamrater och kompisar i flera år och vi föräldrar umgicks intensivt. Sen skildes dom och skingrades i geografin. Nu driver han sedan länge en Byggservice-firma, mestadels på Koster, och ja, för att göra historien kort så ska vi greja med lägenheten tillsammans. Han tar med sig egenhändigt fiskad hummer (kanske) och jag håller med resten. Det kan inte bli bättre.

 

Jag har begärt in offerter från flyttfirmor. De ligger nära i pris, så det är hugget som stucket, vilken jag tar.

 

Mina barn har fått ta ställning till en del saker som de kan få ta eller så säljer jag bort dem. Det har landat i att mellansonen vill ha det mesta av större prylar och att vi ska försöka få flyttbilen att göra ett stopp i V-ås där sonen bor.

 

Jag har bett några ungdomar att ta hand om försäljningen av allt mög som inte jag eller barnen ska ha.

 

Nu är det bara radhuset som ska säljas, helst fort, så jag får full pott i allt organiserande. Mäklaren ombesörjer flyttstädning och borttransporterande av det jag inte tar hand om själv eller kan få sålt.

 

Den där hummern kommer väl till pass och får symbolisera framgångsrik organisering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0