Vad är nu det här?

Jag drömmer rätt flitigt nu, ett antal nätter. Innehållet i drömmarna ger mig något att undra över. Jag drömmer om män. Alltså män att ha relation med.

 

Häromnatten handlade drömmen om en förälskelseliknande situation med en man i Göteborgstrakten, tror jag. Lång, smal, mörkhårig, troligen lite yngre än jag. Ingen jag kände igen från mitt vanliga liv. Ingenjör eller nån form av offentligt anställd byråkrat. Ordningsam. En försiktig general. Vi var på kurs eller samma jobb och sökte tillfällen att umgås. Du vet, äta lunch, vandra till nåt kollektivt transportmedel tillsammans. Han jobbade på att ta mera plats i sällskap. Och jag är ju bra på att uppmuntra sådant. Det var en mysig känsla att känna av det där ömsesidiga intresset. Men jag drömde också att jag var besviken på att det här var ännu en försiktig ordningsam typ.

 

I natt drömde jag om en annan sorts man. En gapig gåpåig sak, typ Helge Skog. Han stötte som fan och showade och underhöll allt och alla. I drömmen stönade jag över denna typ av man. - O nej. Inte så.

 

Det är som om drömmarna serverar mig ett antal män att reflektera över. Och att jag min vana trogen kritiskt avfärdar dem. Det är som om drömlivet busar med mig, mot min absoluta vilja.

 

- Vad är nu det här? Jag har väl inte öppnat spjället för detta? Jag vill bestämt mena att jag stängt butiken. Och spikat igen dörren. För länge sen. Jag vill säga åt mitt undermedvetna drömmande jag att helt enkelt lägga av. Jag har det tillräckligt spännande som det är. - Sluta! Mitt engagemang ska vikas för mig själv, företagen och mina barnbarn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0